חייג/י לקבלת ייעוץ אישי:   03-381-2222

התמחות מיוחדת ובלעדית בייצוג נפגעי רשלנות רפואית

עורך הדין עופר סולר, עם מעל 20 שנות ניסיון והצלחה בייצוג נפגעי רשלנות רפואית בתביעות מול רופאים, מוסדות רפואיים ומשרד הבריאות!

פניה מהירה לעורך דין >>

ייצוג נפגעי רשלנות רפואית

עורך הדין עופר סולר, עם מעל 20 שנות ניסיון והצלחה בייצוג נפגעי רשלנות רפואית בתביעות מול רופאים, מוסדות רפואיים ומשרד הבריאות!

פניה מהירה לעורך דין >>

כך תפעלו לאחר פגיעה בתאונת דרכים

מחבר: 30/12/2019 19:17

כל אימת שאדם נפגע בתאונת דרכים, השאלה הראשונה המתבקשת הנה "האם נפגעת?" או "אתה בסדר?" לשאלות אלו מתלווה בדרך כלל גם המסקנה המתבקשת "מזל גדול" או "תגיד תודה שיצאת בזול".

משמע, מזלך שהפגיעה אינה חמורה כי היא יכולה היתה להיות עוד הרבה יותר חמורה. כך הוא טבעו של אדם. אולם, לצערנו, לא כל תאונות הדרכים מסתיימות בדרך זו ולא אחת נגרמים למעורבים בתאונות הדרכים נזקי גוף, נכות ופציעות קשות.

במקרים אלו, על פי דיני מדינת ישראל זכאים הנפגעים בתאונה לפיצוי בגין נזקי הגוף אשר נגרמו להם.

עורך דין עופר סולר מצא לנכון לבוא לעזרתם של אלו אשר נפגעו חלילה בעקבות תאונת דרכים ולהוביל את הקורא צעד אחר צעד בשבילי החוק עד לקבלת הפיצוי המיוחל.

ראשית, יש להקדים ולאמר כי החקיקה בתחום תאונות הדרכים במדינת ישראל הנה אחת המסודרות והמתקדמות בעולם.

אין פלא בדבר לאור הכמות העצומה של תאונות הדרכים המתרחשות בכבישי ישראל מדי שנה והכמות הגדולה עוד יותר של פצועים והרוגים בתאונות אלו.

לפיכך, חוקקה הכנסת חוק סוציאלי בשם "חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים" המסדיר את נושא הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים על כל היבטיו, ובכלל זה קובע לכל מקרה של תאונת דרכים - מי ישלם, למי, מתי והשאלה הגדולה מכולן - כמה.

הבה נתאר לנו מקרה רגיל של תאונת דרכים. משה נוהג ברכב א' ויעקב נוהג ברכב ב'. שני הרכבים התנגשו זה בזה וכתוצאה מכך חש משה בכאב בגבו. משה החליף עם יעקב את פרטיו האישיים ואת פרטי חברת הביטוח וכעת הוא שואל עצמו מה עליו לעשות.

האם משה זכאי לקבל פיצויים?

אם יעקב הוא האשם בתאונה קל לנו לקבוע כי משה זכאי לפיצוי אולם מה במקרה שהאשם בתאונה הנו משה? האם עדיין הנו זכאי לפיצוי למרות אשמתו?

כבר כעת חשוב להדגיש ולהבין כי אין כל קשר בין האשם בתאונה לבין הזכאות לפיצוי בגין נזקי גוף. על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים, משה זכאי לפיצוי ללא כל קשר לאשם בתאונה.

משמעות הדבר היא כי גם אם משה נהג בחוסר זהירות, לא שמר על חוקי התנועה ופגע ביעקב מאחור, משה זכאי על פי החוק לפיצוי בגין נזקי הגוף אשר נגרמו לו.

השאלה מי אשם בתאונת הדרכים רלוונטית אך ורק לסוגיית נזקי הרכוש - הנזק לרכב עצמו, ולא לשאלת הפיצוי בגין נזקי הגוף בה עוסק חוק הפיצויים. ואם כך, מה במקרה בו משה נסע ברכבו, כאשר לפתע איבד את השליטה על רכבו ופגע בעץ אשר עמד בצד הדרך.

האם עדיין יהיה משה זכאי לפיצוי? התשובה החד משמעית הנה - כן. חוק הפיצויים קובע כי למעט מספר מקרים ספציפיים הקבועים בחוק, כל אדם אשר נפגע בתאונת דרכים יהיה זכאי לפיצוי על נזקיו, לא משנה כיצד אירעה התאונה והאם היה אשם בגרימתה.

קראו בהרחבה: תאונת דרכים בעת תיקון דרך

כעת נסבך מעט את המקרה ונאמר כי משה לא היה מעורב בתאונה עם רכב אחר אלא עמד עם רכבו בצד הדרך, במקום בו שולי המדרכה צבועים אדום לבן - סימן אשר מורה כידוע על איסור מוחלט לחניה ולעצירה.

כתוצאה מההפרעה אשר גרם משה לתנועה, פגע בו רכב אחר. האם משה יהיה זכאי לפיצוי במקרה כזה בו החנה בצורה מכוונת את רכבו במקום בו אסור היה לו להעמידו?

שוב, התשובה הנה חיובית. אמנם, אחד המקרים העיקריים בהם ישלול חוק הפיצויים פיצוי מנפגע בתאונת דרכים הוא מקום בו אירעה תאונת הדרכים במתכוון, אולם משה לא גרם לתאונת הדרכים במתכוון אלא רק הכניס את עצמו לסיטואציה מסוכנת בה עלולה להיגרם תאונת דרכים ולפיכך יהיה זכאי לפיצוי.

אם כך, מה במקרה בו מבדיקתו של משה לאחר התאונה עולה כי היה שיכור לגמרי ולא היה מסוגל אפילו להתהלך מבלי ליפול? האם עדיין יהיה זכאי לפיצוי? כפי שלבטח כבר הבנתם, גם במקרה זה התשובה הנה חיובית.

משה לא גרם לתאונת הדרכים במתכוון אלא רק הכניס את עצמו לסיטואציה מאוד מסוכנת. לו היה מתגלה כי משה גרם לתאונת הדרכים בכוונה וברצון מלא, רק אז לא יהיה זכאי לפיצוי.

ואם נראה כי כעת הכל ברור, הבה ונבחן את המקרה הבא. משה נסע במכוניתו לביתו, עצר בחניה ודומם את מנוע הרכב.

משה אסף את חפציו, נטל את המפתחות והחל לצאת מרכבו. משה הוציא מן הרכב רגל אחת ולאחר מכן את שאר גופו, אולם רגלו השניה נתפסה בחגורת הבטיחות ומשה נפל על הכביש ונחבט באספלט.

קראו בהרחבה: פגיעה בעת ירידה מהאוטובוס - האם זוהי תאונת דרכים?

האם מדובר בתאונת דרכים?

האם משה יהיה זכאי לפיצוי על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים? כצפוי התשובה הנה חיובית. חוק הפיצויים מגדיר כתאונת דרכים כמעט כל סוג של אירוע אשר עלול לקרות מרגע שאדם מתחיל להיכנס לרכב ועד שהוא יוצא ממנו באופן מלא, למעט כאמור מספר מקרים חריגים המוגדרים בחוק.

שאלה אחרת לחלוטין הנשאלת היא איזו חברת ביטוח יש לתבוע בגין נזקי גוף של נפגע בתאונת דרכים.

אם נחזור לדוגמא בה התנגשו רכביהם של יעקב ומשה - האם על משה לתבוע את חברת הביטוח אשר ביטחה את רכבו שלו או את חברת הביטוח אשר ביטחה את רכבו של יעקב?

הכלל המוביל בשאלה זו על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים הוא כי לא תובעים את חברת הביטוח של הרכב השני אלא על אדם לתבוע את חברת הביטוח המבטחת את הרכב בו הוא נסע בעצמו בפוליסת ביטוח חובה - אם כנהג ואם כנוסע.

משמע, על משה לתבוע את חברת הביטוח אשר ביטחה את הרכב שלו בו הוא נסע. על אותו משקל, אם יעקב היה נפגע, היה עליו לתבוע את חברת הביטוח אשר ביטחה את רכבו שלו ולא זו אשר ביטחה את הרכב בו נסע משה.

נשאלת השאלה מה קורה כאשר יעקב הוא האשם בתאונה - האם במקרה זה תהיה חברת הביטוח של משה פטורה ויהיה על משה להפנות את תביעתו לחברת הביטוח של יעקב? התשובה היא שלילית.

הכלל קובע כי בכל מקרה, כל נפגע תובע את חברת הביטוח אשר ביטחה את הרכב בו הוא נסע ללא כל קשר לזהותו של האשם בתאונה.

יודגש כי כלל זה חל הן על הנהג והן על כל הנוסעים אשר נסעו ברכבו ואשר נפגעו בתאונת הדרכים - כל אלו זכאים לפיצוי מידי חברת הביטוח אשר ביטחה בביטוח חובה את הרכב בו נסעו. ומה במקרה של הולך רגל? הרי להולך רגל אין ביטוח חובה ולפיכך למי יפנה את תביעתו?

גם עניין זה הוסדר בחוק ונקבע כי הולך רגל יפוצה על ידי חברת הביטוח של הרכב אשר פגע בו.

הבה נשוב אל משה מיודענו. משה החנה את רכבו על יד ביתו, דומם את המנוע ויצא מרכבו. רגע לאחר שסגר את דלת רכבו ועוד לפני שהספיק להסתובב ולהתחיל לחצות את הכביש לכיוון ביתו, פגעה בו מכונית חולפת.

לאיזו חברת ביטוח יהיה על משה להפנות את תביעתו? התשובה במקרה זה טמונה בשאלה האם משה התנתק מרכבו. אם משה היה עדיין במהלך היציאה מרכבו וטרם ניתק את המגע עמו, עליו להפנות את תביעתו לחברת הביטוח אשר ביטחה את רכבו.

אולם, אם משה יצא מרכבו וסגר את הדלת, למעשה הפך משה להולך רגל ולפיכך עליו להפנות תביעתו לחברת הביטוח אשר ביטחה את הרכב שפגע בו.

כעת, משברור לנו איזו חברת ביטוח עלינו לתבוע, נעבור לבחון את הפעולות אשר על הנפגע לעשות על מנת שיוכל להגיש את התביעה בצורה הטובה ביותר ולזכות במלוא הפיצוי לו הנו זכאי.

רצוי וחשוב שהתביעה נגד חברת הביטוח תנוהל על ידי עורך דין. חברות הביטוח מנסות לסגור תיקי תביעה במהירות עם נפגעים אשר אינם מיוצגים על ידי עורך דין תוך תשלום סכומים נמוכים יחסית.

הפניה אל עורך הדין המתמחה בתאונות דרכים מבטיחה שחברת הביטוח לא תוכל לפעול מאחורי גבו של עורך הדין וללחוץ את הנפגע לפשרה מהירה.

בפני עורך הדין עומדות שתי אפשרויות עיקריות. הראשונה, לסגור את התביעה בפשרה תוך זמן קצר יחסית, כאשר מדובר בפיצוי נמוך יותר המתקבל במהירות.

השניה, לנהל תביעה אשר בדרך כלל תוביל לקבלת פיצוי גבוה יותר אולם בפרק זמן ארוך בצורה משמעותית. ההחלטה לאיזה מסלול לפנות צריכה להתקבל בשיתוף פעולה בין עורך הדין לנפגע וכפונקציה של חומרת הפגיעה והפיצוי המוצע על ידי חברת הביטוח כפשרה.

אין לקבל כל הצעה של חברת הביטוח באופן אוטומטי אלא יש לבחון כל מקרה לגופו ולקבל החלטה מושכלת אשר תאזן בין גובה הפיצוי לבין פרק הזמן אשר יהיה על הנפגע להמתין עד קבלתו.

חשיבות רבה נודעת גם לזהותו של עורך הדין המטפל בתביעה. מאחר ומדובר בעניין המוסדר על פי חוק ספציפי ומפורט, כל עורך דין מסוגל לטפל בתיק תביעה נגד חברת ביטוח בגין תאונת דרכים וכתוצאה מכך, מרביתם של עורכי הדין אכן נוטלים על עצמם ללא היסוס תיקי תאונות דרכים למרות שאינם מתמחים בתחום זה.

אולם, על מנת לגבות עבור נפגע את מלוא הפיצוי לו הוא זכאי, נדרש עורך דין המומחה בתחום זה ואשר מכיר היטב את חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים על כל נפתוליו כמו גם את כל הטכניקות הנדרשות לקביעה אופטימלית של הפיצוי לו זכאי הנפגע.

שהרי לא הייתם מפקידים בידי רופא המשפחה את הסמכות לבצע בכם ניתוח לב פתוח ולא הייתם מאפשרים לרופא עיניים לבצע בכם ניתוח הסרת אפנדיציט. פניה לעורך דין אשר אינו מומחה בתחום זה, עלולה להוביל לקבלת פיצוי נמוך יותר מזה לו זכאי הנפגע בפועל, ולעתים הפרשים אלו עלולים להסתכם בסכומים גבוהים ביותר.

נפגעת בתאונה? כך יש לפעול!

כאשר אדם אשר נפגע בתאונת דרכים חש כי נגרמה לו פגיעה והוא חש בכאבים, הדבר הראשון והמיידי אותו עליו לעשות הנו לפנות לבית החולים הקרוב.

אכן, מרבית בני האדם חשים רתיעה מבתי חולים ועושים כל אשר באפשרותם על מנת להימנע מלבקר בהם, אולם, במקרה של פגיעה בתאונת דרכים אשר יש חשד כי נגרמה למעורב בה פגיעת גוף, חובה לבדוק את מהותה של הפגיעה ולו במטרה לוודא כי הפגיעה אינה רצינית.

הסירו דאגה מלבכם - אמנם, ביקור בבית החולים הנו ללא ספק עניין יקר, אולם כנפגעי תאונת דרכים הנכם זכאים כי חברת הביטוח תישא בעלות הטיפול בבית החולים, גם אם בדיעבד יתברר בבדיקה כי הפגיעה אינה רצינית.

על אותו משקל, אם הנפגע נזקק לשירותי אמבולנס, אין להסס להזמינו משיקולים של עלות מאחר וגם הוצאה זו תשולם על ידי חברת הביטוח.

למען הבהר היטב את הדברים, אין הכוונה כי הנפגע צריך לשלם לאמבולנס ולבית החולים ואחר כך חברת הביטוח תשיב לו את כספו, אלא הנפגע צריך בסך הכל להודיע כי מדובר בתאונת דרכים ובית החולים יפנה את החשבון באופן אוטומטי לחברת הביטוח האחראית.

בבית החולים, חשוב כי הנפגע יפרט בפרוטרוט את הפציעות אשר נגרמו לו בתאונה מבלי להשמיט דבר. פגיעה אשר לא תירשם בטופס חדר המיון, לא ניתן יהיה לשייך אותה אחר כך לתאונה והנפגע לא יזכה לפיצוי בגינה.

על תעודת חדר המיון לכלול את כל הפציעות אשר נגרמו בתאונה. בהזדמנות זו, יש להדגיש כי לא רק נפגעים אשר נפגעו בצורה חמורה מאוד זכאים לפיצוי על נזקיהם.

גם נפגעים אשר נפגעו בצורה קלה זכאים לפיצוי, אשר ערכו יהיה כמובן פחות בצורה משמעותית לעומת גודל הפיצוי של אדם אשר נפגע בצורה חמורה. למעשה, כל אדם אשר נפגע בתאונת דרכים זכאי לפיצוי בשיעור כלשהו, כאשר כחומרת הפגיעה - כך גובה הפיצוי.

הפעולה הבאה אשר על הנפגע לעשות הנה לפנות לענף התנועה במשטרת ישראל הנמצא באזור מגורי הנפגע ולדווח על תאונת הדרכים.

השוטר בתחנת המשטרה יפתח תיק בגין תאונת הדרכים, יקליד למחשב את פרטי הרכבים המעורבים, פרטי חברות הביטוח המעורבות, פרטי הנפגעים בתאונה וינפיק לנפגע טופס הנקרא "טופס מידע על נתוני תיק כללי - תאונה" הכולל את כל הפרטים אשר פורטו לעיל.

לעתים לא ניתן יהיה לקבל טופס זה במקום והוא ישלח לבית הנפגע בדואר. חשיבותו של טופס זה כפולה: על הנפגע לפנות שוב לבית החולים ולמסור טופס זה לפקידי הקבלה, על מנת שחברת הביטוח תחויב בעלות טיפולו של הנפגע בבית החולים.

אם הנפגע לא ימסור טופס זה, עלול בית החולים לדרוש ממנו תשלום בעבור הטיפול. נוסף, טופס זה הנו ההוכחה כי אירעה תאונת דרכים ובלעדיו עלולה חברת הביטוח לסרב לפצות את הנתבע על נזקיו.

למעשה, בשלב זה בוצעו כל הפעולות הנדרשות לצורך הגשת תביעה נגד חברת הביטוח וכעת ניתן כבר לפנות אל עורך הדין על מנת שזה יפנה אל חברת הביטוח בדרישה לפיצוי.

כמובן, קיימים אספקטים נוספים רבים לשאלת גובה הפיצוי ואופן גבייתו. מספיק להזכיר בשלב זה את האפשרות שתאונת הדרכים הנה תאונת עבודה - אם מאחר ואירעה תוך כדי עבודתו של הנפגע ואם מאחר ואירעה בדרכו אל עבודתו או בחזרתו ממנה. במקרה כזה, נכנס לתמונה המוסד לביטוח לאומי על כל היבטיו.

שאלות? פנה/י לשיחה אישית עם עו"ד עופר סולר: 03-7369253

דרגו אותנו: | דירוגך () בוצע בהצלחה דירוג ממוצע (0) | דירוגים (0)

0 stars - based on 1 reviews

קראו עוד

סגור  

מיקומך באתר: עופר סולר נזקי גוף תאונות דרכים לאחר התאונה

הערכת סיכויי תביעה

פנה/י עכשיו לצורך הערכה מדוייקת של סיכויי התביעה בשיתוף מומחה רפואי מוביל:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

סקירה משפטית עדכנית:

31 במרץ 2024

אי הפניה לביצוע בדיקת ממו...

רשלנות רפואית של רופא משפחה שלא הפנה בזמן אישה לביצוע בדיקת ממוגרפיה, מה שגרם לאיחור באבחון סרטן השד...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות בניהול לידה הובילה...

עורך דין עופר סולר מביא לפנינו תיאור תביעה שהוגשה בגין רשלנות בניהול לידה, אשר גרמה לקרע ברחם והובילה לצורך בכריתתו של הרחם...

קרא עוד

31 במרץ 2024

אוסטאומיליטיס בעקבות זיהו...

תקציר פסק דין שבוחן האם זיהום שהתפתח לאחר ניתוח גרם לאוסטאומיליטיס ובעקבות כך לכריתת שתי אצבעות רגליו של התובע...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות בניתוח בקע מפשעתי ...

תובע הסובל מלידה מטמירות אשכים טען כי רשלנות בניתוח בקע מפשעתי שעבר פגעה בכושר הפריון שלו - להלן תקציר פסק הדין והכרעת ביהמ"ש.

קרא עוד

31 במרץ 2024

אי גילוי תסמונת דאון במהל...

עורך דין עופר סולר מביא לפנינו סקירת פסק דין בעניין אי גילוי תסמונת דאון בעת הריון והסבר אודות חובותיו של הרופא המטפל במעקב ההריו...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות רפואית לפני צינתור לב

תקציר פסק דין העוסק בטענות תובע, כי לא ניתנו לו הסברים מספקים טרם ביצוע הליך צינתור לב, חוות דעת המומחים הרפואיים והכרעת ביהמ&quo...

קרא עוד

31 במרץ 2024

חובת מתן הסבר לפני ניתוח ...

עורך דין עופר סולר מביא לפנינו דוגמא לרשלנות רפואית בניתוח הרניה ומתייחס לחובת ההסבר על סיבוכים אפשריים בניתוח...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות רפואית באבחון דלקת...

סקירה משפטית שבוחנת האם רשלנות חדר המיון של בי"ח קפלן גרמה לאיחור באבחון דלקת התוספתן אצל נערה, שגרמה לבסוף להתנקבות שלו.

קרא עוד

31 במרץ 2024

אי אבחון חוסר קורפוס קלוסום

פרשנות חשובה ומעניינת של פסק דין המתאר מקרה של רשלנות רפואית חמורה בסקירת מערכות שגרמה לאי אבחון של חוסר בקורפוס קלוסום...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות בטיפול בדמם לאחר ל...

עורכי הדין שלנו מביאים לפניכם תקציר פס"ד ופרשנות משפטית על מקרה של רשלנות רפואית בטיפול בדימום לאחר לידה, שהובילה לכריתת רחם.

קרא עוד

31 במרץ 2024

הגשת תביעת רשלנות רפואית ...

הגשת תביעת רשלנות רפואית - סדר ההליך לצורך הגשת תביעת רשלנות רפואית עד למועד פסק דין...

קרא עוד

31 במרץ 2024

תסחיף מי שפיר Amniotic fl...

על תסחיף מי שפיר Amniotic fluid embolism ומקרי רשלנות רפואית בלידה ומיד אחריה...

קרא עוד

31 במרץ 2024

תביעה לנזק גוף בעקבות ליד...

הוריו של תינוק אשר נולד בלידת ואקום טענו כי נזקי גוף שנגרמו לו אירעו כתוצאה מביצוע הלידה באופן מכשירני - לחצו לקריאת תקציר פסק הד...

קרא עוד

31 במרץ 2024

1 מכל 7 מקרי אוטיזם ניתן ...

מעל 15% מכלל מקרי האוטיזם נובעים בשל פגיעה גנטית מוכרת, שניתן לראוי לאבחן בעובר, כבר בחודשי ההריון הראשונים. מחובתו של רופא הנשים...

קרא עוד

31 במרץ 2024

האם מותר לקחת את התרופה ה...

כמעט כל אשה בהריון נתקלת לאורך תשעת החודשים בשאלות לגבי נטילת תרופות בהריון. התשובות מורכבות, חשובות ולעיתים אינן חד משמעיות וברו...

קרא עוד

31 במרץ 2024

רשלנות רפואית בלידה - לפנ...

עורך הדין עופר סולר מנהל את משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפגעי רשלנות רפואית בלידה, לצורך הגשת תביעת פיצויים בשל נזקים שנ...

קרא עוד

31 במרץ 2024

פגיעה במבנה הכרומוזום: חש...

נכון למועד כתיבת שורות אלו ניתן לזהות בבדיקות גנטיות, כבר בתחילת ההריון, מאות פגיעות ושינויים במבנה הכרומוזומים של העובר וזכותם ש...

קרא עוד

03 באפריל 2024

הכירו את רוט סולר - תביעו...

רוט סולר - תביעות ביטוח הנה פירמה פורצת דרך, שמעדכנת גרסה בעולם המשפט וקובעת סטנדרט חסר תקדים, באמצעות הצגת פתרון השוזר את העלית ...

קרא עוד

פניה לעורך דין

עורכי הדין שלנו עומדים לרשותך בכל שאלה ובכל מקרה של חשש מרשלנות רפואית:

אני רוצה להתייעץ >>

טלפון: 03-381-2222

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 24