רשלנות רפואית של פתולוג שגרמה לאיחור באבחון סרטן צוואר הרחם

תוכן עניינים

כאשר אנו סובלים מתסמינים גופניים שונים, אלו יכולים להעיד על מגוון מצבים רפואיים. תמיד יש להתחשב במחלות כרוניות מהן אנו סובלים, להתייחס לסוג התסמינים, תכיפותם ועוצמתם. שכן, תופעות גופניות שונות יכולות להתריע על דלקת פשוטה אך גם על מחלה נדירה יותר.

תפקיד הרופא המטפל הוא לקבל את כל המידע מהמטופל, להתחשב בקבוצות הסיכון אליהן הוא משתייך ולבצע אבחנה מבדלת. לצורך כך על הרופא לפעול באופן אקטיבי לצורך ביצוע אבחנה, להתייעץ עם עמיתיו ולא לקבוע באופן פסקני כי אפשרות למצב רפואי נשללת רק עקב נדירותו.

רשלנות רפואית באבחון סרטן צוואר הרחם

פסק הדין פלונית נ' מדאינווסט, ד"ר דויד יהודה כהן, ושירותים רפואיים בין לאומיים עסק במקרה של רשלנות רפואית בביצוע אבחנה מבדלת, אשר בעקבותיה נכרת רחמה של התובעת.

התובעת ילידת 1966 סבלה מכאבים בבטן התחתונה ודימום נרתיקי בלתי סדיר בחודש יוני 1998. עקב כך פנתה אל גניקולוג אשר איבחן זיהום H.P.V. עקב התמשכות הדלקת התאשפזה התובעת בבית החולים איכילוב, שם נתגלתה דלקת בדרכי המין.

התמחות מיוחדת ובלעדית בייצוג נפגעי רשלנות רפואית

עורך הדין עופר סולר, עם מעל 20 שנות ניסיון והצלחה בייצוג נפגעי רשלנות רפואית בתביעות מול רופאים, מוסדות רפואיים ומשרד הבריאות!

דילוג לתוכן