תאונת אופנוע ללא ביטוח – תביעה כנגד קרנית

באנר עו"ד עופר סולר
תוכן עניינים

רוכבי אופנוע חשופים מטבע הדברים יותר ממשתמשים אחרים בדרך לתאונות דרכים ועל פי מחקרים הפציעות שלהם בעקבות תאונת דרכים בדרך כלל חמורות יותר מפציעות של נהגי ונוסעי רכבים אחרים.

פסק הדין עוזרי אבישי נ' קרנית קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים עניינו תאונת אופנוע אשר גרמה לנפגעים.

ביום 07.06.96 במהלך פיקניק עם חברים באזור ראש העין רכב עוזרי על אופנוע כאשר הוא מרכיב על האופנוע אדם נוסף בשם יובל כולאני, בשלב מסוים איבד עוזרי שליטה ונפל לתוך ערוץ מבוא נחל הירקון.

תביעת קרנית בהעדר ביטוח

האופנוע עליו רכב היה שייך לאדם בשם צמח אדמוני אשר לו פוליסת ביטוח בחברת הביטוח "אריה" נקובה בשם, משמע כי פוליסת הביטוח מבטחת רק את השימוש של צמח אדמוני באופנוע ונהגים אחרים אינם מבוטחים. עוזרי נפצע בתאונה.

תמונה של עורך דין עופר סולר
עורך דין עופר סולר

מייסד ובעלים של משרד עו"ד עופר סולר, מהמובילים בישראל בייצוג נפגעי רשלנות רפואית עם התמחות בתחומי הריון, לידה וייעוץ גנטי. בעל ניסיון של מעל 20 שנה בייצוג נפגעים מול גופים רפואיים, משרדי ממשלה וחברות ביטוח, משמש כיו"ר משותף של ועדת רשלנות רפואית בלשכת עורכי הדין המחוזי, מחוז תל אביב. במשרד עו"ד סולר תקבלו ליווי אישי, מקצועי ובלתי מתפשר במטרה להבטיח את מלוא הזכויות שלכם!

פנה/י עכשיו לצורך הערכה מדוייקת של סיכויי התביעה בשיתוף מומחה רפואי מוביל:

דילוג לתוכן